Mustamäe keskuse avamine
Mustamäe keskus
Tallinnas avati Mustamäe keskus, mis koondab ühe katuse alla Apollo Kino, esimese Lotte kohviku, Rimi ja MyFitness spordiklubi.


Kogu keskuse pinnast ligi poole moodustab Apollo kino ja MyFitness spordiklubi. Ligi neljandiku keskusest võtavad enda alla kümmekond erinevat toidukohta eesotsas 300-kohalise Lidoga. Keskuses asub Rimi. Lisaks mitmetele lastele mõeldud kauplustele tegutseb keskuses ka Eesti esimene Lotte kohvik.
T1 eskiis
T1 kaubanduskeskus
Peterburi tee veerde, Ülemiste keskuse kõrvale kõrgub 2018. aasta kevadeks uus kaubanduskeskus T1, mis on manuliselt võrreldav Ülemiste ja Rocca al Mare keskustega, kuid kontseptsioonilt ja sisult püütakse suurkonkurentidest erineda.


Kasuliku lugejaid erutas T1 keskus kõige enam selle poolest, et kaubanduskeskusest saab esimene koht, kus saab Eestis hakata nautima ka kiirtoidurestoranide Pizza Hut ja KFC toitu
Piirita keskuse avamine Pirital
Piirita keskus Pirital
Pirital avas uksed uus piirkonna ajaloolist nimekuju kandev Piirita keskus, kus suure osa keskusest võtavad enda alla Rimi supermarket ja Pirita esimene MyFitness spordiklubi.


Kauplustest on keskuses esindatud lillepood, sisustuskauplus, apteek, veini- ja gurmeepood ning seni vaid Nõmme turul tegutsenud Peetri Lõheäri. Teenustest leiab hoonest keemilise puhastuse, hambaarstid, kehastuudio, juuksuri, mobiiliparanduse ja loomakliiniku.
Arsenali keskuse avamine
Arsenali keskus Põhja-Tallinnas
Endises Arsenali sõjatehases Tööstuse ja Erika tänava nurgal avas sügisel uksed Põhja-Tallinna ostu- ja vabaaja keskus Arsenal.


Seni avalikkusele suletud olnud tehasehoonesse on end sisse seadnud enam kui 30 erinevat kauplust ja teenusepakkujat ning pea kümme eripärast kohvikut ja restorani. Keskuse ehitustöid teostas Nordecon ning Arsenali investeeringumaht oli üle 7 miljoni euro.
Tartu Kvartali keskuse Vapiano söögikoha avamine
Kvartal Tartus
Tartu moodsaim kaubanduskeskus Kvartal avati kevadel mitmes jaos.


21 000 m2 laiuvas kaubanduskeskuses on nii poode kui kohvikuid. Lisaks teistele said tartlased endale lõpuks ka Vapiano restorani.
Pärnamäe Rimi avamine
Pärnamäe keskus Viimsis
Viimsis Pärnamäe tee ja Vana-Narva maantee ristumispaigas avas juunis uksed Pärnamäe keskus, kus on Rimi, Tokyo Sushi, Drumsticks ning Cocodrillo restoranid ning ehedat Eesti toitu hindavatele külastajatele pakuvad kvaliteetseid toidutooteid Muhu Leib, Leoki Kala ja Jaani Lihapood.


Ühtekokku tegutseb Pärnamäe Keskuses üle 20 ettevõtte, mis pakuvad külastajatele lisaks toidukaupadele ka ilutooteid ja –teenuseid, lilli, lemmikloomatarbeid, jalatsite parandust ja rõivaste keemilist puhastust, tehnikakaupu ja ravimeid.
Maardus asuv Pärli kaubanduskeskus
Detsembris avati Maardu linnas esimene kaasaegne kaubandus- ja vabaajakeskus Pärli keskus.


Kahekordses keskuses on ruumi mitmetele pisematele ja suurematele äridele.


Pärli Keskuse üürnikeks on ankurrentnik Selver (1500 m2) ning Swedbank, Apotheka, Hesburger, Caramira loomapood, Eesti Optik ja paljud teised.