"Hea partner! Aastavahetusel on erandkorras kõigil Taxify juhtidel sisse lülitatud äpikalkulatsioon ja hindu muudab Taxify vastavalt nõudlusele. Tippajal hinnad 3-4 korda kõrgemad tavapärasest! Tule ja teeni aastavahetusel 50-70€ tunnis!" seisis Taxify juhtidele saadetud sõnumis.

Ettevõtte arendusjuht Martin Villig kinnitab, et sõidujagamisäpil on tõesti plaanis aastavahetuseks sõiduhindu kergitada.

"Aastavahetuse tipptundidel tõuseb nõudlus taksode järele tavapäevadega võrreldes kuni 14 korda. Viimaste aastate statistikast on näha, et tavaliste tariifidega sõitmise asemel eelistavad paljud taksojuhid aastavahetusel aega veeta pere seltsis ja seetõttu võib autode arv tavapärasega võrreldes isegi väheneda," kommenteeris Villig.

Tema sõnul tehti eelmisel aastavahetusel Taxify kaudu väga palju sõite, kuid 13000 inimesel ei õnnestnud siiski autot tellida.

"Taxify eesmärgiks on pakkuda inimestele autot igal hetkel ja seetõttu olemegi selleks aastavahetuseks planeerinud tegevusi, et sõitma tuleks rekordiliselt palju autojuhte ja võimalikult paljud kliendid saaksid turvaliselt koju sõita. Tipptundidel teevad juhid kolm-neli sõitu tunnis - sõidu kesmine hind on 14 € - 17 € ja tunnitasuks tuleb ca 60 €.

Villig kinnitab, et klientidele mütsi silmile tõmmata pole plaanis ning klientidele kuvatakse sihtkoha sisestamisel orienteeruv hind. "Seega klient näeb hinda alati ennem sõidu tellimist," ütles Villig.