Täna hommikul toimus Elroni rongiliinidel mitmeid hilinemisi. Häiritud olid Tallinn-Türi, Tartu-Tallinn, Rapla-Tallinn, Viljandi-Tallinn, Tallinn-Pääsküla ja Tallinn-Aegviidu rongid.

Delfi lugeja saadetud vihje järgi esinesid probleemid ka hommikusel Pärnu-Tallinn rongil. "Rong saatis Liival kõik inimesed rongist välja ja öeldi, et kuna pöörangud on lund täis, siis rong edasi Balti jaama ei sõida," kirjutas lugeja.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik ütles, et tänahommikused hilinemised on põhjustatud taristuriketest, mis sisuliselt tähendab, et raudtee pöörangud on külmunud.

"Eesti raudtee tegeleb aktiivselt nende probleemide kõrvaldamisega ja me sõidame niipea, kui on võimalik," kinnitas Vahtrik.

Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Liina Hallik lisas, et rongide hilinemised on seotud pöörangute jäätumise ja kinni tuiskamisega Balti jaamas, mistõttu oli takistatud rongide õigeaegne jaamast väljumine.

"Kuivõrd rongiliikluses möödasõit ei ole võimalik, põhjustas see ahelhilinemisi ka järgnevate väljumiste puhul," ütles ta.

Hetkel on pöörangute puhastamisega ametis lisaks Eesti Raudtee lumekoristusega tegelevale lepingupartnerile ka meie oma töötajad. Eeldusel, et ilmastikuolud ei halvene, peaks graafikujärgne rongiliiklus Eesti Raudtee taristul taastuma paari tunni jooksul," ütles Hallik.

Eesti raudtee vabandab kõigi reisijate eest, kellele antud olukord ebameeldivusi põhjustas.