Täna varahommikul teatas TS Laevad oma veebilehel, et tugeva tuule ja raskete jääolude tõttu ei toimu Rohukülast kell 6.30 väljuvat reisi. Küll aga lubati, et parvlaev Leiger väljub Heltermaalt kell 6.30.

Kell 8 teatas TS Laevad oma veebilehel, et tugeva tuule tõttu on parvlaevaliiklus Kuivastu-Virtsu liinil katkenud ning et uut infot liikluse võimaliku taastamise kohta lubatakse kell 10. Sadamas teenindatakse sõidukeid nende saabumise järjekorras, eelisõigusega saavad laevale liinibussid, operatiivsõidukid, postiautod ja puudega isikut vedavad sõidukid.

Kehvade ilmastikuolude tõttu jääb ära ka kell 8.30 Heltermaalt väljuma pidanud reis.

Operatiivne info mandri ja suursaarte vahel toimuva parvlaevaliikluse kohta on leitav aadressilt www.tslaevad.ee ja Facebookist.

Parvlaevaliiklus on häiritud ka Kihnu suunal. Tugeva tuule tõttu tühistati reisiparvlaev Virve väljumised kell 7 Kihnust ja kell 8.30 Munalaiust. Kas ja millal õhtused väljumised toimuvad, selgub kella kolmeks päeval.

Operatiivset infot selle kohta saab veebilehelt www.veeteed.ee.

Veeteede lehelt leiab teate ka tühistatud reisidest Prangli saare suunas. Reisiparvlaev Wrangö väljumine kell 07.30 Kelnaselt esialgu edasi lükatud kella 14. Väljumiste toimumise kell 14 Kelnaselt ja kell 15.30 Leppneemest täpsustab ettevõtte kella 13ks. Ka selle info leiab Veeteede veebist.

Eesti Ilmateenistuse ennustuse kohaselt on täna valdavalt pilves ilm ning Eestit katab läänest itta liikuv lumesadu. Saartel sajab ka lörtsi ja vihma ning on jäiteoht.

Täna puhub lõuna- ja kagutuul 7-12, puhanguti kuni 18 meetrit sekundis, rannikul 12-17, puhanguti 23 meetrit sekundis, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi, saartel tõuseb temperatuur kuni kahe plusskraadini.