Jaanuari- ja detsembrikuu Kasuliku ostukorvi lõpphindu võrreldes selgub, et kaupluseti on hinnavahed suuremaks kärisenud, mis tähendab, et mitmed ketid on hoolimata käimasolevatest allahindluskampaaniatest hindu tõstnud. Teistega võrreldes on madalamat hinnataset hoidnud Maxima. Esimest korda tekkis Kasuliku ostukorvi ajaloos aga uus hinnaliider – Prisma. Nimelt edestas Prisma enam kui ühe-eurose edumaaga Maximat.

Samas tekkis Kasuliku toimetusel Maxima poes huvitav tähelepanek - jaanuarikuu hindu üles märkides olid meil samal ajal ees ka detsembrikuu hinnad. Silma jäi see, et kui mõne kaubaartikli hind oli detsembris Maxima samas kaupluses ilma soodustust tähistava kollase sildita, siis nüüd oli hinnasilt kollane, aga hind täpselt sama. Üldse paistis Maximas, et suur enamik hinnasilte olid kollaseks tehtud, et rõhutada kampaania massiivsust, kuigi mitmel juhul oli hind ka enne sama või ligilähedane.

Jaanuarikuu kalleima ja odavaima ostukorvi vahe tuli pea 7 eurot, mis pole sugugi mitte väike summa. Coopi ostukorvi lõpphinnast 62 eurost ja 2 sendist saab Säästukaardi omanik veidi alla ning temale maksab sama ostukorv 60,88 eurot, Säästukaart Plussi omanikule aga 60,83 eurot.

Tärniga tähistatud hinnad olid vastavas kaupluses universaalse allahindlusega ehk et selle hinnaga toote saamiseks pole tarvis kliendikaarti vaid hind kehtib kõigile kaupluse külastajatele.

Vaata lähemalt toote kaupa, mis hinnaga ja millises kaubaketis neid müüakse: