Valikus on neli erineva koostisega segu, mida saab kasutada näiteks maitsestamaks salateid, putrusid, jogurtit või muid toite, aga võib süüa ka lihtsalt eraldiseisvalt.

„Toidutootmise moodsad trendid on sellised, et sööma peaks seda, mis hoiab inimese terve ja ka parandab tervist,“ ütles TTÜ emeriitprofessor ja toiduteadlane Raivo Vokk.

„Kõige paremini omastab keha vajalikke toitaineid ja mineraalaineid ikkagi toiduga, kunstlikud toidulisandid ei pruugi üldse efekti anda. Samas ei pea toitumine olema keeruline – ka lihtsate harjumusmuudatustega saab muuta igapäevase toitumise oluliselt tervislikumaks,“ ütles Nomi OÜ juhatuse liige, toitumisnõustaja Kristel Vokk. „Ma olen ise Nomi segude retseptid kokku pannud, olen jälginud, et rasvhapped oleks õiges tasakaalus, et oleks palju vitamiine ja mineraalaineid. Lisaks on kogu tooraine, mida kasutame, pärit mahepõllumajandusest.“

„Soovitan neid segusid kasutada nii teiste toitudega kokku segatult kui ka miks mitte – süüa paar lusikatäit segu iga päev täitsa eraldiseisvalt. Olen ise proovinud neid putrudes, salatites, jogurtiga, kodujuustuga, smuutides, köögiviljadega – kuid kindlasti on nende segude kasutusvõimalused veel laiemad. Samuti sobivad need segud suurepäraselt laste toidulauale. Retsepte leiab ka näiteks Nomi Facebooki lehelt,“ rääkis Kristel Vokk.

NOMI tooted on mahepõllumajandusest pärit seemnetest ja pähklitest koosnevad tervisesegud. Praegu on tootevalikus neli erinevat segu, millele on nimed antud põhikoostisaine järgi: õuna-kaneeli, musta küüslaugu ja tšilli, kakao-kookose ja segu natural, mille koostises on naturaalsel kujul seemned ja pähklid.