Ameerikas Idaho osariigis elav mees kaotas pärast e-sigareti suitsetamist seitse hammast ning sai teise astme põletused oma näole, kaelale.

Arstidel tuli tema suust, kõrist ja huultelt eemaldada nii plastikutükke, hambaid kui muid võõrkehasid, mis e-sigareti plahvatamisest laiali paiskusid.

Andrew Hall kirjutab oma Facebooki seinal, et ei teinud midagi valesti või teistmoodi, kui e-sigaretti tol saatuslikul korral kasutama hakkas.

„Patarei oli korras, sigaret pandi kokku poes ning midagi ehituslikku ma ise sel puhul muutnud pole. Ometigi plahvatas see tükkideks ja otse minu suhu, kõrri,“ kirjutab mees, lisades, et tegu oli õnneliku õnnetusega, sest ohtu tema elule see ei kujutanud.
Ometigi on vannitoas, kus e-sigaret plahvatas, märke sellest, mis juhtus, senini seintelt ja laelt võimalik tabada.
Mees hoiatab ka teisi, kes e-sigarette kasutavad, et nad teaksid selle potentsiaalsest ohust.
Neli päeva hiljem kirjutas mees järjekordse sissekande. Alles siis pääses Andrew haiglaravilt koju.
„Olen nüüd neli päeva haiglas olnud. Siin on foto täna hommikusest olukorrast (see pole muideks töödeldud). Ma olen päris endast väljas, sest pean oma habeme maha ajama põletuste tõttu, mis mu näole tekkisid. Paljud teist on jaganud minuga sarnaseid juhtumeid, ma loodan, et ka teiega või teie kallitega juhtunu paraneb kiirelt. Loodetavasti ei pea keegi teist midagi sellist rohkem läbi elama. Loodetavasti saan täna teada, kui kiirelt on mul võimalik tööle naasta ning millal saan hambad suhu tagasi,“ seisab Andrew Halli Facebooki seinal kõige hiljutisemas sissekandes.

The Sun kirjutab, et Morrisoni haiglas, kus Andrew oma põletustega käis, on varemgi viibinud patsiente, kel e-sigareti patarei plahvatanud. Nende patsientide hulgas on ka neid, kes pidid läbima operatsiooni, mõni kahjustus on olnud koguni võrreldav kuulilasu tekitatud kahjudega.