Pikka aega RKASi nõukogu esimees olnud Taavi Rõivas võttis korruptsioonivastase erikomisjoni jutule minnes kaasa mitmeid Riigi Kinnisvara töötajaid, sealhulgas ka tänase juhatuse esimehe Urmas Somelari. Arsenali kinnistute müügi ajal oli RKAS-i juhiks küll Jaak Saarniit, kuid Somelari sõnul on ta kulutanud neli tööpäeva, et 2012. aasta kinnistute enampakkumise ajalooga end kurssi viia ja kõik üle kontrollida. "Ka minule tundub, et kõik on tehtud hästi ja korralikult."

"Meie ei ole kontrollinud väikeosanike või varjatud osanike osalust enampakkumistel. meie vaatame üle et kontrolliv osanik ei oleks RKASiga huvide konfliktis. Mingit optsiooni ei ole meil kuskilt järgi kontrollida," selgitas Somelar.

Taavi Rõivas kinnitas pärast erikomisjoni jutult tulekut, et kõik dokumentaalsed tõendid näitavad, et RKAS müüb kinnistud avalikel enampakkumistel. "Konkreetset tehingut on auditeerinud nii riigikontroll, kel pole etteheiteid protseduuri ega tähtaegadega ning ka RKASi sisekontrollina audiitorfirma KPMG on hinnangu andnud. Keegi puudusi ei tuvastanud."