Viimased kaks aastat oli 2003. aasta märtsist Rein Kilgile kuulunud 7083 m2 kinnistu omanik Kilgi firmale Transcom Vara kuuluv Zelluloosi Kinnisvara.

Kinnistule on seatud kaks hüpoteeki mõlemad Nordea panga kasuks. Üks 4,44 miljonile kroonile ja teine 1,8 miljonile kroonile kõrvalnõuetega 360 000 krooni ja intressimääraga 14 protsenti Nordea kasuks.

Kaie Raigi nimega annab Äriregister kümme ettevõtte vastet, millest seitse on seotud Rein Kilgiga. Üks firma on asutatud kahasse Kilgi firmade juhtimises figureeriva Kristjan Oologa ja kahel ettevõttel on kustutamishoiatus.

Rein Kilk on tegutsenud erinevates valdkondades ning paljud tema ettevõtmised on luhtunud, lõppenud pankrotiga ning võlgadega.
2007. aastal kuulutas Pärnu maakohus välja Kilgile kuuluva Zelluloosi vaba aja keskuse ehitanud AS L.Rei pankroti. Pankrotiavalduse esitas Kilgi teine ettevõte OÜ Likante 0,4 miljoni krooni suuruse laenulepingu põhjal. L.Rei võlg oli kokku mitu miljonit krooni, sealhulgas Eesti Ehituse tütarfirmale OÜ Mapri Projekt koos viivistega 2,6 miljonit krooni.

2012 pankrotistusid Werol Tehased ja Lihameister. Tõsistesse raskustesse sattus ka AS Pere kontsern, mis pankrotistus 2012. aasta oktoobris.

Mullu juunis esitati Kilgile kriminaalsüüdistus AS-i Pere maksejõuetuse põhjustamises.