"Miks Rimi poodides enam kuude kaupa Coca-colat ei müüda. Vähemalt mitte Magistrali ja Linnutee omas. Kui saaliteenindajatelt küsida, ei tea nad millestki midagi," kirjutas toimetusele üks lugeja.

Coca-Cola Eesti toodete valikus on Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes, Nestea, Cappy, Cappy Ice Fruit, Bonaqua, Linnuse kali ja Römerquelle. Sõltuvalt poest pole mõnesid neid tooteid saada olnud juba jaanuari lõpust.

Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats selgitas, et Rimi on hetkel Coca-Cola hankijaga läbirääkimiste protsessis ning seetõttu on toodete saadavus olnud pisut keerulisem. Küll aga on leitud alternatiivne võimalus hankija näol.

„Nagu ikka lepingu läbirääkimistega need võtavad aega. Alati on võimalik kaupa tarnida alternatiivsetest allikatest ja teiseks on Rimil ka oma varu olnud. Võib-olla praeguseks tõesti hakkab mõnes poes juba varu vähenema, aga selle nädala lõpuks ja uue nädala jooksul peaks poodides valik täienema,“ lubab Bats.

Päris seda, et Rimi ja Säästumarketite poodide lettidel laiuks seal, kus muidu Coca-Cola tooted olnud, täielik tühjus, Batsi sõnul siiski pole.

„Coca-Cola toodete valikus on mitmeid brände ja maitseid, puudusi võib esineda vaid mõne konkreetse brändi lõikes,“ ütles Bats.