23.02.2017, 19:06
Riigirestorani test: ERMi hirmkalli köögiga sööklale kehv hinne
FOTO:
Eesti Rahva Muuseumi kodulehekülje järgi otsustades on Pööriöö pigem grupitoitlustusasutus kui restoran. Kui veab, saavad Eesti kuulsaima köögi roogadest siiski osa ka üksikkülastajad, kirjutab Heidi Vihma Äripäeva arvustuses.
Restoranil endal eraldi kodulehte pole ja muuseumi omalt leiab vaid nende grupimenüü, mida saab ette tellida. “Üksikkülastajaid toidavad restoran ja kohvik rõõmuga jooksva järjekorra alusel,” lubatakse koduleheküljel optimistlikus kantseliidis.
Tartu toitlustusettevõtjad on ERMi restorani nimetanud Eesti riigi esisööklaks ja vähemalt sisekujunduse koha pealt olen nendega päri: suur, hubasuse ja intiimsuseta ruum on pigem söökla kui restoran, kirjutab Vihma.
Pikemalt loe arvustust Äripäevast.