Nii detsembri alguses avatud Tartu Kaubamaja Subway kui ka uue Bitestopi Subway frantsiisivõtja Jazzway OÜ juhatuse liige Elis Kaurson nentis, et tartlased on Subway soojalt vastu võtnud ning igakuiselt on kasvanud nii esmakülastajate kui ka püsiklientide arv.

“Tartlased on seni ostnud Subway võileibasid valdavalt hommikuseks või pärastlõunaseks eineks ning mahlaste võileibade kõrval hinnatakse järjest tugevamalt ka Subway kohvi ja küpsisevalikut – nii praegused ostuharjumused kui ka Ringtee Bitestopi asukoht annavad lootust, et Bitestopi Subway poe klientideks saavad Tartust Viljandi, Võru, Valga või Tallinna suunas liiklejad, kes vajavad kehakinnitust ning värsket kohvi, või ka äärelinnas elavad inimesed,” avaldas Kaurson lootust.

Subway Eesti arendusjuht Ats Raigla sõnas, et Tartu Bitestopi Subway on olnud osaks Subway laienemisplaanidest Lõuna-Eestisse juba viimasel kahel aastal – lõplik otsus koos R-Kioski, Südameapteegi ja Neste tanklaga Bitestopi ehk maanteeäärseks toitlustuskohaks asumiseks võeti vastu sügisel. “Usume, et Tartu Bitestop kui oluline maantee-äärne sõlmpunkt on Tartut läbivatele reisijatele kindlasti heaks peatuspunktiks ning Subway pakutavad värsked tooted annavad trassil liiklejatele kindlasti lisandväärtust lisaks seni pakutud lahendustele,” sõnas Raigla.

Tartu BiteStopi Subway võileivapoes on 30 istekohta. “Uus Subway võimaldab Tartu Kaubamaja töötajatel kombineerida enda töötunde kahe Tartu Subway vahel, mistõttu pole esialgu vajadust tööjõudu juurde palgata,” selgitas Kaurson ja lisas, et sarnaselt teistele Subwaydele on ka BiteStopi Subway menüüs värske täidisega võileivad ja salatid, mille koostisosad saab ostja ise valida, küpsised ja värske kohv.