Delfi Kasulikule kirjutanud lugeja sõnul saatsid õnnetused eile Coca-Cola Plazas esilinastunud filmi "Kaunitar ja Koletis" esimestest hetkedest peale. "Film algas ja 3D funktsioon ei töötanud, viis minutit hiljem hakkas tööle. Enamik saali jooksis prille vahetama, kuigi see ei olnud prillide süü. Vaatasime veel viis minutit filmi ja järsult pandi film taas algusest peale," kirjutas lugeja.

"Vaatasime filmi kuskil tunni jagu rahulikult, kuni järsku lõpetati kogu filmi näitamine. Kõik tuled pandi põlema ja vaene Coca-Cola Plaza esindajana tuli vabandama, et filmi saab vaadata 15 minuti pärast edasi, aga need, kes soovivad, saavad kompensatsiooni. Mul oli siiralt sellest tüdrukust kahju. Elu huvitavaim kogemus kinos," kommenteeris ta.

Kino: kõik külastajad saavad kas filmi uuesti vaadata või kompensatsiooni

"Kahjuks tõepoolest ei käivitunud eileõhtuse Coca-Cola Plazas linastunud “Kaunitar ja koletis” filmi alguses 3D, mille vea saime aga koheselt seansi alguses kõrvaldada ning külastajate soovil käivitasime seejärel filmi uuesti," kommenteeris juhtunut Forum Cinemas AS turundus- ja müügijuht Liis Mengel.

"Paraku tuli tehniliste probleemide tõttu filmivaatamisse veel üks ca 15-minutiline katkestus filmi lõpuosas. Oleme praeguseks kogu süsteemi ja tehnika üle kontrollinud ning uuesti seadistanud," ütles Mengel ja lisas, et kino vabandab külastajate ees.

"Nagu eile seansi ajal külastajatele selgitasime, ütleme veelkord üle, et nädala jooksul saavad soovijad filmi uuesti korrektselt ära vaadata või ostame soovi korral piletid tagasi. Teeme omalt poolt kõik, et selliseid olukordi enam ette ei tuleks."