Alates 1. aprillist asub Microsofti Eesti ja Baltikumi regiooni juhi kohta täitma Hristo Manov võttes ametikoha üle Rain Laanelt.

Bulgaarlasest Hristo ühines Microsofti Kesk- ja Ida–Euroopa meeskonnaga 2016. aasta juulis, asudes tööle partnergruppide reklaamimeeskonna strateegilise juhina.

Enne Microsoftiga ühinemist töötas Hristo viimased kümme aastat Avonis, olles viimased kolm aastat grupi asepresident 19 riigis, vastutades uuendusstrateegiate väljatöötamise ning elluviimise eest. Varasemalt on tal ka kogemus Xeroxist, kus kandis rolle kliendihaldurist kuni tegevjuhini ning juhtides ettevõtte majandustulemused märkimisväärse kasvuni. Hristol on väga rahvusvaheline taust, olles töötanud erinevates riikides Kesk- ja Ida-Euroopas.

Kõrgema juhtkonna vahetus on osa Microsofti rahvusvahelise mitmekesisuse ja kaasatuse strateegiast, mille eesmärgiks on võimaldada rahvusvahelist kogemuste vahetamist ning pakkuda töötajatele arenguvõimalusi üle maailma.

Rain Laane toetab Hristo Manov´it üleminekuperioodil aprillikuus ning tema edasised sammud avalikustatakse aprilli lõpus. Rein Laane teatas ametist lahkumisest oma Facebooki postituses.

"Head Sõbrad, täna täitub minul 5 aastat Microsofti Balti regiooni juhina. Olen väga tänulik perele, ettevõttele, kolleegidele, koostööpartneritele ehk kõikidele mõtte- ja teekaaslastele viimase 11 ja poole aasta jooksul Microsoftis. Annan teatepulga edasi järgmisele juhile, kes alustab homme 1. aprillil (see ei ole nali). Aprillis aitan sisse elada uuel juhil. Edaspidi soovin teha vähemalt sama põnevat tööd," kirjutas Laane oma postituses.