Laienemisprojekti investeeringu väärtuseks on 35 miljonit eurot ja kaubanduspind kasvab 13 000 ruutmeetri võrra.

"Uus laiendus toob juurde üle 20 teeninduspinna. Hiljuti sõlmisime lepingu Apollo kinoga ja plaanis on rajada ka spordiklubi People Fitness. Julgen öelda, et 2019. aastal saab Ülemistest suurim ja moodsaim kaubandus- ja meelelahutuskeskus Eestis," ütles Ülemiste keskuse tegevjuht Guido Pärnits.

Ta lisas, et ammu on möödas ajad, kus head kaubanduskeskust iseloomustab ainult paljude laia valikuga poodide olemasolu, kuigi hea kaupluste kooslus jääb ikkagi kõige fundamentaalsemaks kriteeriumiks. "Üha suurem roll on keskustes vaba aja veetmisel ja meelelahutusel, see osakaal suureneb. Inimesed tahavad söögikohtades einestada ja kinos käia. Seetõttu on kinokompleksi rajamine Ülemistesse väga tervitatav ja oodatud sündmus," selgitas Pärnits, kelle sõnul toob laiendus kaasa ka uue maa-aluse parkla rajamise.

Guido Pärnitsa sõnul on laiendus kooskõlas kogu piirkonna arenguga. "Ülemiste City areneb hoogsalt, paraneb siinne infrastruktuur ja täienevad teenused. Näeme, et tõmbekeskused ei asu enam ainult kesklinnas, vaid laienevad ka väljapoole," lisas Pärnits.

Keskuse uus laiendus valmib 2019. aasta kevadel. Ehitusega alustatakse 2017. aasta lõpus.


- investeeringu väärtus: 35 miljonit eurot


- projekti arhitektideks on Arhitektid AMB International (Norra) ja kodumaine ettevõte Novarc


- lisandub 13 000 m2 kaubanduspinda


- lisandub üle 20 uue kaupluse, meelelahutus- ja söögikoha


- avatakse Euroopa moodsaim Apollo kinokompleks


- rajatakse suur maa-alune parkla


- avatakse spordiklubi People Fitness.