1. Miramii.com. Enim hinnatud kodumaine kodukujundusblogi, mille autor jagab sisekujundus- ja isetegemise ideid. Õpetustele ja nõuannetele lisaks on blogis inspireerivad fotod, mis kohe panevad käed sügelema. Lisaks jagab Miramii nii blogis kui ka Facebookis ja Instagramis oma igapäevategemisi.

2. Kaditeeb.wordpress.com. Blogi autor Kadi toimetab kas üksi või kellegi abiga erinevate isetegemiseprojektide kallal, alates kaartide disainimisest lõpetades mööbli renoveerimisega. Uusi sissekandeid on nädala-paari järel, seega on värsket lugemist-vaatamist üsna sageli.

3. Meie kodu lugu. Tõsisematel ehitushuvilistel tasub silma peal hoida veebilehel www.meiekodulugu.ee. Nimelt on entusiastlik perekond asunud renoveerima 1904. aastal ehitatud maja ja blogi kajastabki nende väljakutseid ning tegemisi maja korrastamisel.

4. A Beautiful Mess on õdede Emma ja Elsie eestvedamisel tegutsev veebileht ja ettevõte, mille siht on pakkuda igapäevast rõõmu läbi kodu kaunistamise ja hoidmise. Blogist leiab inspiratsiooni näiteks nii lastetubade, elu- ja magamistoa, köögi ning ka õuealade jaoks. Lisaks on veebipäevikus mitmeid retsepte, ideid ehete valmistamiseks, õmblemiseks ja palju muud.

5. Homey oh My on koduste isetegemise projektide ja elustiiliblogi. Veebilehe autor Amy elab küll Los Angelesis, kuid tema kodu ja projektid lähtuvad Eestiski populaarsest Skandinaavialikust ja minimastlikust stiilist. Veebilehel on rohkesti lihtsaid õpetusi, ideid ja inspiratsiooni ning viiteid edasilugemiseks.

6. Tell Love and Party. Kui otsid lihtsasti teostavaid ideid kodu värskendamiseks või vajad hoopis mõtteid laste sünnipäeva meeldejäävaks korraldamiseks, siis sellest blogist leiad suure tõenäosusega vajaliku. Alates vikerkaarevärvilistest küpsistest ja lõbusatest kommituutudest kuni terrassi remontimiseni, ideid on seinast seina.

7. Pinterest. Sotsiaalvõrgustik Pinterest peidab endas meeletus koguses ideid alates moest lõpetades reisimise, kokkamise ja ka isetegemise projektidega. Kõige lihtsam on Pinteresti sisestada inglisekeelne märksõna DIY ning ette hüppab sadu ja sadu ägedaid isetehtud projektide artikleid, millest inspiratsiooni ammutada. Olles Pinteresti registreeritud kasutaja, jätab võrgustik su külastatud Pinteresti-sisu meelde ning soovitab sulle edaspidi seniste huvide põhjal ka uusi artikleid. Nii on igakord Pinteresti avades ees jälle uued ideed, mida ellu rakendama hakata.

Nutikate ideede teostamisega kaasnevate kulude finantseerimiseks pakub vajadusel lahendust Bigbank.

Bigbank AS on finantsteenuseid osutav ettevõtja. Enne mis tahes lepingu sõlmimist tutvuge vastava teenuse tingimustega ning vajaduse korral konsulteerige asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid