1. Metalne voodipäis
Oled küll oma voodiga päris rahul, aga soovid anda magamistoale värske ilme? Üks lihtne võimalus ruumi uuendamiseks on lisada tänasele voodipäisele kleebitav kate. Eriti hästi sobib see lahendus juhul, kui voodipäisel on mõned kriimud ja täkked, mida sooviksid varjata. Messingi või mõne muu silmapaistva tooni kasutamisel jääb päis eriti glamuurne.

2. Modernne võtmete hoidja
Hoia oma kodu korras ja organiseeritud ning valmista kaasaegne seinale kinnitatud hoidik, kuhu saad töölt koju tulles oma võtmed panna. Francois et Moi valmistatud „tee-see-ise“ võtmete hoidikul on ruumi mitmetele võtmekimpudele – nii on kõigi pereliikmete võtmetel olemas kindel koht. Isevalmistatud hoidik aitab esikut korras hoida ja päästab kodust lahkudes arutust võtmete otsimisest.

Moodne võtmete hoidik

3. Mugav teisaldatav riiul vannituppa
Hellita end nädalavahetusel ja muuda oma vannituba minispaaks, kus ei puudu luksusliku väljanägemisega vanniriiul, kuhu saad asetada kas küünlad, vannivahu, raamatu või veiniklaasi. Ilmselgelt saab imekaunist riiulist sinu vannitoa-rituaalide lahutamatu osaline.

Vanniriiul

4. Graafiline leht
Lisa oma koduseintele veidi kunsti. Homey Oh My valmistas vapustava must-valge troopilise taimelehega graafilise lehe, mis prinditi hiljem fotopaberile. Pärast printimist pane leht sobivasse raami ja värskenda oma kodust interjööri pea ilma rahata. Kas pole imeline?

Troopiline graafiline leht

5. Marmorist riidenagi
Sel nädalavahetusel lisa oma korteri esikusse viisakas nagi kuhu riputada rõivaid ja käekotte, kasutades soodsat puidust riidenagi. Puidust nagi saad edevamaks, kui kasutad marmormustriga kergesti käsitletavat kleeppaberit nagu tegi seda Drawn to DYI.

Marmorist riidenagi

6. Isetehtud betoonkaunistusega vaasid
Too koju kevadised lõikelilled ja pane need moodsatesse vaasidesse. Selleks võta olemasolev keraamiline vaas ning kasta see osaliselt betooni nagu Burkaton. Idee sünnipäevakingituseks: kena lilleseade moodsas isetehtud betoonkaunistusega vaasis.

Betooni kastetud vaasid

7. Lõbusamad pesukorvid.
Pesupesemine tundub tüütu? Sa pole ainuke. Tee pesupesemine lõbusamaks lisades igavatele pesukastidele humoorikaid lauseid. Studio DYI värvis pesukastide alumised osad oma lemmikvärvi ning kleepis ülemistele otstele kelmikad sõnumid.

Lõbusamad peskukorvid

8. Nähtamatud raamatutoed.
Kas eelistad minimalistliku sisekujundust ilma liigsete vidinateta. Raamatutoe saad teha ka kahest raamatust, mis loovad puhta joone ja hea väljanägemise.

Nähtamatud riilulitoed

9. Eriline esikupeegel.
Suure ümara peegli kinnitamiseks valmista selle ümber A Bubble Life eeskujul vaskjuhtmest raam, mis muudab peegli modernseks. Raami abil saad ka peegli mugavalt seinale kinnitada. Suurte raamidega peeglid on sisustuskauplustest ostes sageli üsna kallid. Soodsam on soetada endale peegel mõnest ehituspoest või taaskasutuskeskusest ning valmistada selle ümber ise omanäoline vaskjuhtmest raam.

Modernne esikupeegel

10. Värvilised küünlahoidjad. Lisa oma söögilauale värvi valmistades kipsist küünlatopsid, vormina võid kasutada väiksemaid klaase. Seejärel värvi topsid vastavalt oma soovile ning sulata neisse vahast küünlad koos tahiga nagu A Kailo Chic Life seda tegi. Kui küünlad on tahkunud, kasuta neid söögilaua kaunistusena.

Värvilised küünlahoidjad

11. Isetehtud kuivainete purgid. Värskenda tavalisi Ikeast (või muust majapidamispoest) pärit purke värvides purgikaaned Tell Love And Party​ eeskujul kuldseks. Edevad purgid sobivad hästi kuivainete säilitamiseks – lisaks saad silma peal hoida, kui jahu või suhkur otsa hakkavad saama.

Kuivainepurgid

12. Täienda oma seinalauda või riiuleid eriliste skulptuuridega, mis sobivad erinevat stiili interjööridega. Kasuta selleks puidust tikkimisraame ning värvi need metallitooni.

Metalsed skulptuurid

Bigbank AS on finantsteenuseid pakkuv ettevõte. Enne lepingu sõlmimist tutvuge hoolikalt teenuse tingimustega ja vajadusel konsulteerige asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid