“Tartu Lõunakeskuse Subway on võrreldes varasemate Eesti Subway võileivapoodidega eriilmeline – sama kontseptsiooni on kasutatud küll näiteks Suurbritannias ja Saksamaal, kuid lähiriikides nn sateliit-tüüpi võileivapoodi pole,” selgitas Subway Eesti arendusjuht Ats Raigla.

Lõunakeskuse Subway frantsiisivõtja Jazzway OÜ juhatuse liige Elis Kaurson sõnas, et Lõunakeskuse Subway võileivapoes on pööratud tähelepanu ka kohvikuosa funktsionaalsusele.

“Kuigi keskuses levib üldine avalik internet, siis Subway kaupluses saab soovija kasutada eraldi kiiret internetiühendust ning laadida mugavalt enda einestamise ajal ka nutiseadmeid,” tõi frantsiisivõtja esile tehnilisi uuendusi.

Lõunakeskuse Subway on poole aasta jooksul juba kolmas Subway võileivapood Tartus. “Ostustatistika põhjal julgen väita, et vähemalt iga neljas tartlane, või nende külalised, on juba Tartu Subway kaupluseid külastanud – võileibade kõrval on väga menukad ka hommikukohv koos küpsistega, mida isegi teiselt poolt linna ostma tullakse,” selgitas Kaurson.

Tartu Subway kollektiivi lisandub Tartu Lõunakeskuse poe avamisel 10 uut töötajat. Kokku töötab Tartu Subway võileivapoodides 30 inimest, kes vastavalt töögraafikule töötavad kas Tartu Kaubamaja, Ringtee Bitestopi või Lõunakeskuse Subway kaupluses.
Esimene korrus.