Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul tõuseb kogu Lõuna-Eesti kinotase homsest täiest uuele tasemele ja kinokohtade arv linnas kahekordistub. “Tartus ei ole kunagi nii palju kino saanud,” ütles Stüff. Apollo tutvustab muuhulgas Tartus ka oma uut Apollo MAX-esindussaalide kontseptsiooni.

Apollo MAX-saalis näitab üliteravat 3D võimekusega pilti Barco DP4K-30L Ultra-bright Flagship 6P RGB laserprojektor, mille 28 000 luumenit jaotuvad 146 ekraaniruutmeetrile parimaks võimalikuks visuaalseks elamuseks. Parim pildikvaliteet on tagatud koos spetsiaalse optika ning konkreetsele ruumile kohandatud tehnilise lahendusega.

Dolby ATMOS 3D ruumiline heli koos 40 eritellimusel valminud Tannoy ja Turbosoundi kõlariga kujundavad kinosaalis heliruumi 36 erinevast suunast eesmärgiga viia vaatajad otse filmisündmuste sisse.

Kinosaalis on neli eri tüüpi toole – laiad, ergonoomilised ja Eesti suurima jalaruumiga maksitoolid, paarisohvad, paaritoolid ning mootoritega reguleeritavad staaritoolid, kuhu on sisseehitatud puutetundlikud ekraanid toidu ja joogi otse saali tellimiseks.

Iseteeninduslikud piletikassad, piletikontrolliväravad ning automaatkassadega kohvik-pood aitab kogu uues kinokeskuses vältida järjekordi. Apollo Kino Lõunakeskuses on kokku kuus 4K laserprojektsiooniga kinosaali kokku ligi 1000 kohaga.