Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul on piiramatute mahtudega sidepakett Eesti mobiilimaastikul oluline muudatus, sest siiani on pakutud piiramatus kogustes kõneminuteid ja SMSe. Nüüd lisandub sinna kõrvale ka piiramatu mahu ja kiirusega 4,5G interneti.

„Kuna uus pakett on piiramatu andmemahuga, siis võib internetti kasutada nii palju, kui tarvis ja mitte mõelda mahtudele, mis kulub näiteks filmide vaatamisele, muusika kuulamisele, sotsiaalmeedias tegutsemisele ja pilveteenusele. See tähendab, et interneti tarbimist pole vaja kontrollida ja muretseda, et maht otsa saab, sest piiranguid nutitelefonis paketi kasutamiseks ei ole,“ selgitas Aron ja lisas, et olenemata kasutatud mahtudest on kuutasu alati sama.

Eestis pakub piiramatute mahtudega sidepaketti ainsana Tele2. Paketi hind on 21,99 eurot, mis sisaldab piiramatus mahus kõneminuteid, SMSe ja 4,5G internetti.

Alates 1. juunist saab seda paketti kasutada sama kuutasu eest kõikjal Euroopas, kõik muud tingimused on samad, kuid Euroopa Liidus kasutatav andmesidemaht on 6 GB.