“Otsustasime oma kaabeltelevisiooni ettevõtted Eestis müüa,” ütles Tele2 juhatuse esimees Üllar Jaaksoo. „Tele2 jaoks ei ole kaabeltelevisioon prioriteetne ärisuund. Analüüs näitas üheselt, et iseseisvalt edasi arendades, ei jõua me sama heade tulemusteni kui kaabeltelevisiooni turu liidrile müües.”

Starmani juhatuse esimehe Peeter Kerni sõnul on Starmanil tehingu üle hea meel. “ Tele2 soov oli leida vääriline ostja ning keskenduda veelgi enam mobiil- ja tavaside arendamisele,” vahendab Starmani ja Tele2 ühine pressiteade tema sõnu. „Olen kindel, et suudame senistele Tele2 klientidele pakkuda heatasemelist teenust ning avardada veelgi nende võimalusi kaabellevivõrkudel põhinevaid uusi kommunikatsiooniteenuseid kasutada.”

Kerni sõnul olulisi muutusi seni Tele2-le kuulunud kaabellevi firmade klientide jaoks lähikuudel ei tule. Kehtima jäävad nende senised lepingud ja paketid ning kõigist võimalikest uuendustest informeeritakse neid varakult. “Esimese tööna tutvume lähemalt seni Tele2-le kuulunud kaabellevivõrkude tehnilise lahendusega ning valmistame ette investeeringute plaani nende edasiseks arendamiseks teenusevaliku laiendamiseks,” märkis Kern.