Forbesi tänavuse Venemaa rikaste ebetabeli 96 miljardäri kogu vara väärtus on 386 miljardit dollarit. See 274 lapse peale jagades tuleb iga lapse kohta keskmiselt 1,4 miljardit dollarit.

Forbes koondas pärijate nimekirja 20 perekonda, kus iga lapse kohta tuleb varaks vähemalt 2,3 miljardit dollarit. Kokku on neid peresid 47. Tabeli ainus uustulnuk on tänavu UC Rusali suurima aktsionäri, üldises miljardäride edetabelis 23 kohal oleva Oleg Deripaška pere, kes tõrjus tabelist MDM Panga endise omaniku Sergei Popovi ning tõusis 18.kohale.

Forbesi metoodika arvestas kõiki ärimeeste lapsi abielulisi suhteid arvestamata. Samuti ei võetud arvesse nende ärimeeste väljaütlemisi, kes on lubanud oma vara lastele pärandamise asemel heategevuseks laiali jagada.

Edetabeli esikolmik on järgmine:

1. Esimesel kohal on miljardäride edetabeli kuuendal kohal oleva Lukoili presidendi Vagit Alekperovi poeg Jusuf Alekperov 14,5 miljardi dollariga.

2.Teisel kohal on miljardäride tabeli üheksanda koha omaniku Andrei Melnitšenko tütar Tara 13,2 miljardi dollariga.

3. Miljardäride edetabeli esikohal oleva riigi suurima sõltumatu maagaasi tootja Novateki suuromaniku Leonid Mihhelsoni tütar Viktoria ning tema vend on tabelis kolmandal kohal kumbki 9,2 miljardi dollariga.