Velomarket

Zave.ee portaaliga liitunud Velomarketist leiad soodsa hinnaga kvaliteetsed Euroopa jalgrattad naistele, meestele ja lastele! Soodustused on kuni 44%

Uus jalgratas vali SIIT.

Nutikell.com

Nutikell.com lehelt saad valida endale tõeliselt magusa hinnaga hea ja kvaliteetse nutikella. Stiilne aksessuaar on samas ka töökindel nutikas treeningpartner. Vali endale või kingi heale sõbrale! Valikuga tutvu SIIT.

RDE.EE

RDE.EE tootevalikust saad otsida endale suurepärase aktiivsusmonitori või nutikella. Esindatud on tuntud brändid nagu Fitbit, Garmin, Sigma, TomTom, Polar, Samsung jt.

Uus kell vali SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 valikust leiad töökindlad maastikurattad nii täiskasvanutele, kui ka lastele. Samuti on pakkumises linnarattad ehk kruiiserid ja valik väga heade hindadega rulluiske mõnusaks rullitamiseks.

Kogu tootevalikuga tutvu SIIT.

Popsport!

Popspordis on suurepärane valik erinevat varustust riietest kuni spordivahenditeni. Eripakkumiste hulgast leiad näiteks Puma jalanõud kuni 40 protsenti soodsamalt. Liigu kevadele vastu kvaliteetsete ja vastupidavate spordijalanõudega.

Hansapost

Hansapostis on lai valik kevadiselt värskeid pakkumisi treeningvahenditele. Pakkumiste hinnad on all kuni 85%. Lahedad tõukekad on koguni 63% soodustusega.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup 24-s on ratastele kevadiselt soodsad eripakkumised. Lastetoodete hinnad on all kuni 67 protsenti. Naiste ja meeste rataste soodustused on all kuni 62 protsenti. Lisaks ratastele on valikus rulluisud, tõukerattad, jooksurattad ja paljud teised tooted ülimalt heade hindadega.

Valikuga tutvu SIIT.

1a.ee

1a.ee veebikaubamaja valikus on üle 800 laheda jalgratta mudeli. Tulenevalt otstarbest leiab igaüks endale just selle õige kaherattalise, millega kevadele vastu sõita. Vali endale superhinnaga matka-, linna-, laste-, krossi või mõni muu sobiv jalgratas ja naudi esimesi sõite!

Valikuga tutvu SIIT.

Tõukerattad, rulad ja teised pakkumised leiad SIIT.