Alustame aiamööblist. Better Homes & Gardens annab toreda ja praktilise idee – mõnusa istumis- ja lebamiskoha saab valmistada suhteliselt odavatest betoonplokkidest. Pane neid üksteise otsa täpselt nii palju kui vaja, plokkide peale lisa pehmet porolooni, mille ümber valmista sobivas toonis kate. Värve saad lisada ka ilmastikukindlate patjadega, mis päikesele ja vihmale vastu peavad. Nii saab kerge vaevaga aeda tuua kaasaegse lõõgastumiskoha. On eriti hea, kui saad kasutada ehitusest ülejäänud plokke – nii ei pea aiamööbli eest suurt midagi maksma.

Sooje suveõhtuid ja -öid on mõnusam nautida, kui aias on veidike valgust. Kui su hoovi peal kasvab mõni jämedama tüvega puu, põimi selle ümber valgusribasid, kasuta näiteks ilmastikukindlaid tulukesi, mida kasutasid õues jõulude aegu. Kõige mõnusamalt mõjuvad valguskett, mille küljes ripuvad ümarad retrolikud kuplikesed. Nii näed aeda hoopis uues valguses ja puudelt tekivad varjud, mida päevavalguses kunagi ei näe.

Jõulutuledele leiab rakenduse ka suvel

Värve saab õue tuua ka teistmoodi – puuri lippaeda väikesed augud ja täida need erinevat värvi klaasist kuulikestega. Kui päikesevalgus neist läbi paistab, heidavad need lõbusaid valgusvihke.

Portal Downhomeinspiration.com õpetab valmistama leidlikke linnumaju. Näiteks kinnita majakese külge linnutoiduga täidetud veinipudel. Kui linnud toidu alt ära söövad, langeb pudelist seda juurde. Väga leidlik ja kena silmale vaadata!

Veinipudelist valmista kena linnusöötja

Üks vahva idee veel – kui soovid veidi taimi kasvatada, kuid suurte peenarde tegemine pole sinu lemmiktegevus, tulevad appi vanad head nn euroalused. Pane see maha, täida euroalus mullaga ja istuta sinna taimed. Kui alused on mitu, võid igasse euroalusesse erinevad taimed kasvama panna. Ei pea peenraid tegema ega midagi!

Kasutuseta euroaluseid saab mugavalt peenarde tegemiseks kasutada

____

Nutikate ideede teostamisega kaasnevate kulude finantseerimiseks pakub vajadusel lahendust Bigbank.

Tuletame meelde, et Bigbank AS on finantsteenuseid osutav ettevõtja, mistõttu enne mis tahes lepingu sõlmimist tutvuge vastava teenuse tingimustega ning vajaduse korral
konsulteerige asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid