Betsafe’i (endine Triobet) Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on 1,5 miljonit eurot teadaolevalt suurim summa, mis on lotoga või hasartmängudega Eestis kunagi võidetud ning üks suuremaid ka Balti riikides.

„Vaadates aga konkreetselt online-kasiino võite, on tegu suure võidusummaga mitte vaid Eestis ja Balti riikides, aga arvestatava võiduga ka maailma mastaabis,” ütles Ulejev.

Maailma suurim online-kasiino võidusumma võideti 2013. aastal Soomes. Mees panustas 0,25 eurot mänguautomaati ning kõndis minema 17 861 800 euroga. "Ma nutsin ja naersin samal ajal," ütles ta.

Eestis on ruletimängija rekordile lähedale jõutud lotoga

2016 oli Eestis õnnemängudes osalenutele hea aasta. Mullu augustis otsis Ida-Virumaa mees Jõhvi Selverist ühe väljaga Eurojackpoti pliks-plaks pileti ja võitis sellega 1 155 687,70 eurot. Võitu käis ta vormistamas koos sõbraga, sest just sõbra initsiatiivil ning ID-kaardiga sai pilet ostetud. Seetõttu plaanis piletiomanik ka pool võidusummast oma sõbrale anda.

Sama aasta jaanuari alguses võitis kuuekümnendates aastates kaubanduses töötanud tallinlanna Viking Lotto jackpoti summas 1 000 000 eurot. Pileti ostis ta internetist ning lisaks noortespordi toetamisele plaanis miljonivõitja investeerida uude eluasemesse ning toetada oma lapsi.

Senised suurimad kasiinovõidud jäävad õnnelikule ruletimängijale kordades alla. Eesti suurim kasiinovõit toimus 23. juunil 2012. aastal, kui Tallinna mänguautomaadist võideti 378 270 eurot.

2015. aastal võitis õnnelik 47-aastane meesterahvas Mustamäel asuvast Magistrali kaubanduskeskuse Olympic Casino mänguautomaadist 353 029 euronse jackpoti. Kusjuures ise panustas ta mängu 1.53 eurot.