Nõmme turul pakub enamik müüjaid maasikaid kilohinnaga 4.50€, millest odavamat kilohinda ei leiagi. Kõige kallimad maasikad maksavad 6€/kg, kuid maasikaid ostes laseb müüja laseb lahkesti ilma ise kauplematagi 5€ peale. Kukeseeni saab 15€/kg eest, kilo kartulit on 1-2€.

Turumüüja Heidi sõnul kõigub maasikate hind iga päev, kuid suurt odavnemist enam oodata ei ole. “Ilm on kehv olnud - ühel päeval paistab päike, siis jälle sajab,” põhjendas ta. Heidi küsib maasikate eest 4.50€, eelmise aasta juunikuu lõpus maksis aga Nõmme turul maasika kilogramm 3€.

Samas avaldab Heidi lootust, et Põhja-Eesti maasikate tulekul võivad hinnad veidike alla minna. “Praegu müüakse ainult Lõuna-Eesti toodangut,” sõnas ta.

Värskelt avatud Balti jaama turul leiab kõige ekstreemsemad maasikahinnad. Kõige kallim kilogrammihind on 6.90€, madalaim aga 2.90€. Viimaseid on alles ainult kaks karpi, need aga kaovadki paari minutiga.

Nagu ka Nõmmel, kõigub Balti jaamas maasikahind 4.50-5€ ja kukeseen 15€ juures. Kui on teravat silma ja otsimishimu, leiab aga Balti jaamas 0.50€ ja 0.70€ kilogrammihinnaga kodumaist kartulit.

Kolmest turust on kõige taskukohasem Keskturg, kus pakuvad kaks müüjat maasikaid kilohinnaga 3.80€. Ülejäänutel turumüüjatel püsib hind jällegi 4.50-5€ juures. Samuti läheb Keskturule kõige odavama kukeseene tiitel, mille kilohind on 10€. Kilo kartuli ostmisel tuleb arvestada 1.50-2€ väljaminekuga.