Toimetusele kirjutanud lugeja sõnul käib ta Myfitnessi klubides trennis ja teda häirib, et iga kord peab ta hirmuga üle õla vaatama ja riietusruumis alati rätikut läheduses hoidma, et seda kiirelt peale visata, kui mõni naiskoristaja sisse tuleb.

"Eriti ebamugav on, kui ma end duširuumis pesen: pööran ümber ja jälle on mõni naiskoristaja selja taha ilmunud," rääkis ta. "Miks ei palka klubi meeskoristajaid?"

Vastab Myfitness Eesti teenindusjuht Mari Helstein:

"Myfitness on tänulik igasuguse tagasiside eest. Paraku on tööjõu leidmine koristuse valdkonnas väga keeruline. Raske on leida koristajaid, kes teevad oma tööd väga kvaliteetselt ning vastavalt standarditele, seetõttu oleks selle valdkonna töötajate soo järgi tööle võtmine praktiliselt võimatu.

Myfitness on usaldanud puhtuse hoidmise oma ala professionaalidele ning kasutab koristusfirmade teenuseid, seega ei tegele spordiklubi otseselt ise koristuspersonali valikuga. Usume oma koostööpartneritesse ning kindlasti on valitud personal professionaalne ning oma tööülesannetele keskendunud.

Kõik liikmed, keda koristus pesuruumides siiski häirib, võivad samuti rahuliku südamega olla – edaspidi märgistab koristaja pesuruumi ukse sildiga kui seda parasjagu koristatakse."