Kui juulis tõusid õllehinnad, siis augustikuus kallines avokaado hind kahekordseks. Poed põhjendavad hinnatõusu hooaja lõpuga, aga ka eestlaste aina suurema avokaado tarbimisega.

Kui enamikel kuudel on Kasuliku ostukorvi hinnavaatluse järgi kalleim pood olnud Selver ja Maxima odavaimate seas, siis sel kuul kaardid pöördusid: Partnerkaardiga saab Selveri klient oma toidu kätte Maximaga võrreldes isegi odavamalt.

Partnerkaardi soodustused kehtivad praegu Kasuliku ostukorvis olevatele Pauligi kohvile (hind kliendikaardiga 3,99), Rakvere viinerile (hind kliendikaardiga 1,49), Rakvere lihapallidele toorjuustuga (hind kliendikaardiga 1,89), Otto ricotta kohupiimale (hind kliendikaardiga 0,29), Valio metsmaasikajogurtile (hind kliendikaardiga 1,29), Värska veele (hind kliendikaardiga 1,09).

Kõige soodsama toidukauba saab endiselt kätte Grossi toidupoest, mille ostukorvi lõpphind tuli sel kuul 66,68 eurot.

Kalleim pood augustikuu hinnavaatluses on Coop, kus tuleb toidukraami eest maksta 75,82 eurot. Kaks Säästukaardi soodustust Pauligi kohvile (hind kliendikaardiga 3,35) ja Värska veele (hind kliendikaardiga 1,09) viivad selle hinna alla 74,28 eurole.

Maxima ostukorvi eest tuleb sel kuul maksta 72,80 eurot, Prismas 74,68, Rimis 75,17.

Vaata lähemalt toodete kaupa, kuidas hinnad kauplustes erinevad.