Kõik kangasreklaamid üle Eesti kogutakse kokku ja viiakse Viljandisse, kus MTÜ Töötoad abil õmmeldakse nendest poe- ja puudekotid. Erivajadusega inimeste kätetööna valminud kotte saab osta Circle K teenindusjaamadest ja kogu kotimüügist teenitud tulu läheb sotsiaalsesse ettevõtlusesse vaimupuudega ja psüühikahäiretega inimeste töötegemise toetamiseks.

“Otsisime kasutuks muutunud kangasbänneritele paremat tulevikku kui hävitamine,” rääkis Circle K turundusjuht Diana Veigel. "Koti ostja saab kaasa teadmise, et toetab keskkonda ja erivajadusega inimest. Usume, et läbi selliste tegevuste muutub ka ühiskond paremaks ja sallivamaks."

MTÜ Töötoad juhatuse liikme Mati Tuuksami sõnul on oma teenitud raha puudega inimesele olulise tähendusega. "See pole üksnes tuntav lisa saadavatele riiklikele toetustele, vaid tõstab ka inimese enesehinnangut läbi teadmise, et ollakse võimelised ise panustama ja seeläbi eluga paremini toime tulema,” selgitas ta. "See võiks olla teistelegi eeskujuks, et kasutatud tekstiilijäätmeid ei ole vaja ära visata, vaid nendele saab anda uue elu."

MTÜ Töötoad tegeleb sotsiaalse ettevõtlusega, mille eesmärgiks on lisaks vaimupuudega ja psüühikahäiretega täiskasvanutele töökohtade loomisele ka nende jätkusuutlikuna hoidmine ja arendamine.