K-rauta

K-rautast leiad parimad pakkumised keraamilistele plaatidele, valgustitele ja elektrilistele tööriistadele. Hinnad on all kuni 40%. Lisaks kehtib supersoodne tarne tellimustele vähemalt 75 EUR-i, mille kaal ei ületa 75kg.

Pakkumisi vaata SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebikaubamajast leiad üle 30 000 sisustustoote. Sind ootavad parimad sooduspakkumised mööblile ja sisustuskaupadele, hinnad on all kuni 75%. Kas vajad kaunist fototapeeti, ilusat seinapilti või kvaliteetset mööblit?

SIIT leiad kõik pakkumised ilusa kodu sisustamiseks.

Hansapost

Suvine lao lõpumüük on käes! Kiirusta ja telli enne 30.08.2017 ning saa osa suurimatest allahindlustest. Valikust leiad voodid ja madratsid, aiamööbli ja teised kodukaubad lõpumüügi hindadega. Hinnad on all kuni 75%. Ostudele kehtib TASUTA TRANSPORT.

Vaata SIIT.

Common Mööbliäri

Common veebipoest leiad uskumatud hinnad pehmele mööblile. Voodid ja tugitoolid saad lausa üle 60% soodsamalt. Lisaks leiad head hinnad paljudele diivanitele, mugavatele töötoolidele ja kirjutuslaudadele. Vaata kindlasti üle leiupoe kaup, sest need hinnad võtavad sind sõnatuks!

Pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 e-poest leiad uskumatult soodsad ehitus- ja viimistluskaubad. Valamud, tapeedid ja segistid on lausa kuni 77% soodsamad. Kvaliteetse Villeroy & Bochi WC-poti saad soetada 47% tavahinnast odavamalt.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Selver

Selveri tootevalikust leiad pilkupüüdvad ja kvaliteetsed puuvillased padjapüürid, tekikotid ja linad. Lisaks on saadaval supermugavad padjad ja soojad tekid.

Valmistu sügiseks ja leia kõik vajalik magamistuppa SIIT.

1a.ee

1a.ee veebipoest leiad parimad pakkumised tööriistadele ja valgustitele. Makita, Boschi, AEG, DeWALT´i ja teiste tootjate suurepärased tööriistad on hetkel kuni 40% alla hinnatud. Energiasäästlikud LED pirnid ja valgustid leiad aga lausa kuni 85% soodsamalt.

Pakkumisi vaata SIIT.

Alfashop

Alfashopi veebipoest leiad ilusad pakkumised kodu sisustamiseks. Saadaval on diivanid, lauad, riiulid, dekoratiivpadjad, peeglid ja paljud teised tooted. Valik aiamööblikomplekte on koguni kuni 47% soodsamalt.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.