Nutikell.com

Vajad uut treeningkaaslast? Nutikellade ja pulsikellade e-poest leiad parima hinna ja kvaliteediga nutikellad oma treeningplaanide jälgimiseks. Hinnad on magusalt soodsad!

Pakkumisi vaata SIIT.

Velomarket jalgrattapood

Velomarketi jalgrattapoes ootavad sind vinged maastikurattad, stiilsed linnarattad, hübriidrattad ja lasterattad. Valikus on üle 350 kvaliteetse mudeli, mida võid usaldada. Hinnad on all kuni 46%.

Uus jalgratas vali SIIT.

Popsport!

Popspordi kauplustest leiad kõik vajalikud spordi- ja vabaajakaubad alavaks sügishooajaks. Kas otsid lapsele uut koolikotti või endale mugavaid jooksujalatseid? Sind ootab rikkalik tootevalik ja tuntud brändid nagu Asics, Nike, Adidas ja paljud teised. Hinnad on all kuni 60%!

Pakkumistega tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 "Suvelõpumüük" toob sinuni parima hinnaga jalgrattad, hantlid, pallid, rulluisud, treeningriided, jalatsid ja paljud teised tooted, mida vajad mõnusaks sportimiseks. Hinnad on all kuni 84%!

Spordikaubad leiad SIIT.

K-rauta

K-ratast leiad spordivahendid ja tarvikud kuni 45% soodsamalt. Pakkumises on varuosad jalgratastele, võrkpallid, graatsiakettad, hantlid, võimlemispallid ja jalgrattad.

Pakkumistega tutvu SIIT.

RDE.EE

RDE.EE veebipoest leiad kvaliteetsed spordi- ja pulsikellad ning valiku rulluiske väga hea hinnaga. Esindatud on brändid Fitbit, TomTom, Garmin, Huawei, Sony, Samsung jt.

Uued treeningvahendid vali SIIT.

Hansapost

Hansapostis käib viimaseid päevi "Suvine lao lõpumüük". Spordi- ja vabaajakaubad leiad lausa kuni 87% soodsamalt. Valikus on mugavad fitnessmatid, jalanõud, võimlemispallid, treeningvahendid, jalgrattad ja paljud teised tooted. Kiirusta, sest hea kaup kaua ei seisa!

Pakkumisi vaata SIIT.

1a.ee

1a.ee veebipoest leiad populaarsed linnarattad kõigest 99 euro eest. Lisaks on saadaval hea hinnaga spordijalanõud ja -riided ning valik koolikotte ja teisi treeningvahendeid.

Tutvu valikuga SIIT.

ON24

ON24 pakub laias valikus jalgrattaid, rulluiske, tõukekaid ja batuute. Lisaks saad üliägeda sõudeergomeetri hetkel eripakkumise hinnaga!

Tutvu pakkumistega SIIT.