Kasulikule kirjutanud Kakumäe lugejal on probleem olmeprügiga. „Nädal aega on Kakumäe piirkonnas prügi äraveoga probleemid olnud. Ühel perel pidi toimuma esmaspäeval ja reede hommikuks polnud ikka veel ära viidud. Minul pidi toimuma reede hommikul aga tänaseks polnud veel midagi juhtunud.“

Vastab AS Eesti Keskkonnateenused juhatuse liige Bruno Tammaru:

"Vastab tõele, et eelmisel nädalal oli meil Haabersti veo piirkonna jäätmeveo teenuse osutamisel probleeme ja me ei suutnud kõiki graafikujärgseid vedusid teostada kokku lepitud päeval.

Tõrked teenuse osutamisel on tingitud tööjõupuudusest. Haabersti veopiirkonda teenindav autojuht viibis korralisel puhkusel ja teda asendama planeeritud juhi murdis viirushaigus maha. Jagasime Haabersti veopiirkonna kliendi teiste Tallinna linna teenindavate prügiveokite vahel ära, kuid päris kõiki kliente graafikujärgselt päeval siiski ära teenindada kõikidel päevadel ei jõudnud.

Tänaseks on olukord lahenemas, Haabersti veo piirkonda teenindav autojuht on tööl tagasi ja julgeme loota, et käesoleva nädala kolmapäevaks suudame kõik eelmisel nädalal teenindamata jäänud kliendid järelteenindatud saada.

Siinkohal siirad vabandused kõikide klientide eest kellele oleme ebamugavusi põhjustanud."