Velomarket jalgrattapood

Velomarketi jalgrattapood pakub linnarattad ja hübriidrattad igapäevasõitudeks tänaval ning maastikurattad sportimiseks metsa all. Valikus on kvaliteetsed ja usaldusväärsed jalgrattad Euroopa tootjatelt. Hinnad on all kuni -44%.

Uus jalgratas vali SIIT.

Nutikell.com

Parimad nutikellad leiad Nutikell.com veebipoest alates 49 eurost. Westyx Flake nutikella funktsioonid aitavad kaasa saleda figuuri saavutamisele. See vinge ja nutikas kaaslane loeb sinu samme, põletatud kaloreid ning on abiliseks erinevate treeningharjutuse tegemisel.

Kõiki superpakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebilehelt saad uued treeningriided lausa 80% soodsamalt. Valikus on mugavad spordipüksid, t-särgid ja dressipluusid mõnusateks treeninguteks. Jõusaali, jooga ja võimlemisvahendid saad aga kuni 84% odavamalt. Vali endale uus joogamatt, hantlid või hüppenöör ja alusta treeningutega juba täna!

Kõik spordikaubad leiad SIIT.

Popsport!

Popsport! on rikkaliku kaubavalikuga spordipood. Siit leiad kõik riided ja jalanõud sise- ja välistreeninguteks. Hinnad on all kuni -60%. Lisaks on Popspordi kauplustesse jõudnud Didriksonsi uus sügis-talvine üleriiete kollektsioon.

Parimad pakkumised leiad SIIT.

Hansapost

Hansapostis on „Suur Sügis ALE". Valitud trenažööride ostuga saad kingituseks kaasa GoCleveri aktiivsusmonitori. Hinnad on all kuni -85%.

Superpakkumisi vaata SIIT.

1a.ee

1a veebipoest leiad vinged aktiivsusmonitorid ja pulsikellad soodustusega kuni -59%. Valikus on Garmini, Polari, TomTomi jt usaldusväärsete brändide tootevalik.

Vali just enda spordialale sobivaim kell ja tutvu valikuga SIIT.

RDE.EE

RDE veebipoest leiad rikkaliku valiku spordikellasid. Valikus on lihtsamad aktiivsusmonitorid ja tõeliselt vinged pulsikellad. Esindatud on brändid Fitbit, TomTom, Garmin, Huawei, Sony, Samsung jt.

Uued spordikaubad vali SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 pakub laias valikus jalgrattaid, uiske, batuute ja trenažööre kuni -39% soodsama hinnaga. Laste jääuisukomplektid saad hetkel -20% soodustusega.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.