Plaani kohaselt kerkib uusi poode nii Lõuna-Eestisse kui ka Tallinnasse. Kuhu täpsemalt poed tulevad, Visnapuu avaldada ei soovinud. "Las see jääb hetkel avaldamata. Tallinnasse kavatseme kindlasti tulla, aga täpsemalt ei tea veel, mitme poega," räägib ta. Täpsemad plaanid avalikustatakse selle kuu jooksul.

Hetkel on Alko1000-l neli alkoholipoodi Lätis ja üks toidupood Tartus, ülejärgmisest nädalast üks ka Valgas. Visnapuu arvab, et ka uued poed on Eesti inimestele meelepärased. "See on juba varasema kogemuse pealt ära näidanud, et need poed inimestele meeldivad."

Visnapuu lubab, et pood maksab kõigile oma töötajatele vähemalt 750 eurot puhtalt kätte, mis on märksa kõrgem palk, kui ülejäänud jaekettidel. "Eks see ole kõigi südametunnistuse küsimus, palju ta inimesele maksab. Ega enamik jaekette pole ka Eesti omad ja siis ongi hea seda orjatööjõudu siin pidada," räägib Visnapuu. "Kindlasti oleks neil ka võimalik rohkem maksta, küsimus on ainult selles, palju keegi raatsib ära anda."

Alko1000 kiire edu on tõstatanud ka küsimuse, et kas sisuliselt võib pood riiki tänada, kuna aktsiisitõusu järel leidsid paljud eestlased tee just nende Läti alkoholikauplusesse? "Ei, kindlasti mitte. Ma arvan, et selle aktsiisitõusu võime täitsa välja jätta," vastab Visnapuu.

"Me nägime lihtsalt naaberriikide nagu Leedu ja Läti näitel, et hinnad on meil võrreldes nendega lihtsalt üüratult kõrged. Ja sealt see idee tuligi," põhjendab ta.

"Edu saladus on lihtne - aus hind. Ega siin muud polegi," lõpetab Visnapuu.