Delfi toimetusele kirjutas lugeja, kes märkas kuu aega tagasi Nõmmel Hiiu-Suurtüki ja Harku tänava nurgal teetöölisi. "Töömeeste lahkudes ja tööala piirete äraviimise järgselt avanes kontrastne must-valge vaatepilt objektilt," viitas lugeja fotol olevale killustikule. Tema arvates on tegu pooliku tööga.

"Tahtsin uskuda, et oli väike tööõnnetus - keegi eksis kõvakatte taastamisel," rääkis ta. "Väga kurb on, sest objekt on poolik, objekti rahad on nii füüsiliselt kui eelarves arvestatud ja kulureale tõstetud - ja teekatte lõplikuks lõpetamiseks peab leidma uusi vahendeid lisaeelarvest, ridadelt muud kulud?"

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitsa Tarmo Sule sõnul teostati Hiiu-Suurtüki ja Harku tänava ristmikul ameti tellimusel remonttöid sademevee ärajuhtimise parendamiseks ning liiklejate ohutuse tagamiseks. "Tööde käigus rajati imbkaevud, korrastati betoonkivist kõnniteed ning rajati imbalad. Fotol olev killustikuga kaetud ala on sademevee imbala ning sademevee ärajuhtimise toimimiseks seal asfalteerimistöid ei teostatud," selgitab ta.

Sulg lisab, et samuti koostab Tallinna kommunaalamet järgmisel aastal Hiiu-Suurtüki tänava rekonstrueerimise projekti, millega lahendatakse tänava sademevee ärajuhtimine.