Täna allkirjastasid Tallinna Teletorni Sihtasutus ja Teletorni Kohvik OÜ koostöölepingu, mille alusel avab uus toidukoht külastajatele uksed selle aasta detsembris ja hakkab kandma nime Teletorni restoran.

Teletorni juhataja Jüri Kriisemanni sõnul saab Teletorni restoranist taas kindlasti koht, kus nautida Eesti üht parimat vaadet koos maitsvate toiduelamustega. „Hea eestimaine toit koos hea ning hooliva teenindusega annab põhjuse meid külastada oma pere jaoks tähtsatel päevadel ja aitab püsida jätkuvalt ligikaudu 160 000 külastajaga aastas kindlalt Eesti enimkülastatud turismiatraktsioonide esiviisikus ,“ kinnitas Kriisemann.

Teletorni restorani avamine on tulnud aga üle kivide ja kändude. Aasta alguses korraldati restoranipinnale rentniku leidmiseks konkurss, mille võitis Kratt Resto OÜ.

Kokkuleppe järgi pidi uus rentnik märtsis tööd alustama, kuid mida kevadel polnud, oli restoran.

"Nad vedasid meid alt ja ei saanud oma ülesandega hakkama, pidime hakkama kevadel uut otsima," seletas toonane teletorni juht Riina Roosipuu Õhtulehele, lisades, et Kratt Resto OÜ valimine oli lihtsalt õnnetu otsus, mis ei kukkunud välja nii nagu oleks pidanud.