RDE.EE

RDE.EE oktoobrikuu parimate pakkumiste hulgas on Electroluxi, LG, Samsungi jt tuntud tootjate superhea kaubavalik. Selle LG pesumasina saad parima hinnaga just RDE veebipoest! A+++ energiaklass ja 6 Motion-tehnoloogia teevad sellest masinast tõelise abimehe. Lisaks kehtib pesumasina mootorile 10 aastane garantii!

Vali endale parim pesumasin SIIT.

1A.ee

1A.ee nutipoes on käimas suur lao tühjendusmüük! Pesumasinate hinnad on all kuni 41%. Esindatud on vaid parimad tootjad nagu AEG, Electrolux, LG, Whirlpool, Samsung jt. 1A pakub kõrgeima energiatõhususega seadmeid, mis säästavad teie aega ja energiat.

Kõik pesumasinad leiad SIIT.

Hansapost

Hansaposti tootevalikus leiad head hinnad Boschi, LG, Electroluxi, Zanussi ja Samsungi pesumasinatele. Hinnad on all kuni -40%. Osade pesumasinatega saad kingituseks kaasa Boschi kvaliteetse triikraua!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Alfashop

Alfashopist leiad hea valiku kvaliteetseid kodumasinaid tootjatelt nagu Electolux, Candy, Bosch, Whirlpool, Siemens jt. Valik Zanussi ja Electroluxi pesumasinaid on hetkel kuni 30% soodsamad.
See pealtlaetav kompaktne Electroluxi EWT1062IDW pesumasin omab eriti mahukat trumlit, mis võimaldab korraga pesta suuri koguseid. Väike või suur kogus pesu - pesumasin määrab ise vastava tsükli, et vältida ülepesemist.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 valikust leiad parimad eraldiseisvad ja integreeritavad pesumasinad ja kuivatid eriti soodsate hindadega. Pesumasinad on hetkel kuni -46% alla hinnatud!
See eriti ökonoomne Boschi A+++ pesumasin omab EcoSilence-süsteemi, mis vähendab müra, et pesu saaks pesta ka siis, kui laps magab. Lisaks tuvastab masin kolmes etapis seadmes sisalduva pesu koguse ning kasutab täpselt nii palju vett ja energiat kui vastav pesukogus vajab.

Vaheta vana seade välja ja vali uus energiasäästlik masin SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF arvutisalongist leiad rikkaliku valiku tuntud tootjate kodumasinad. Valikus on Beko, Boschi, Electroluxi, Indesiti, Lg, Samsungi, Whirlpooli jt parimad pakkumised.
Selle vastupidava Samsungi pesumasina saad konkurentsitult parima hinnaga just ATF Arvutisalongist!

Kõikide parimate pakkumistega tutvu SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 tootevalikust leiad kõik tarvikud mugavaks pesu kuivatamiseks. Kvaliteetsed Vileda kuivatusrestid ja -puud on hetkel kuni 26% soodsamad.

Vali sise- või välistingimustesse parimad restid SIIT.