Aamulehti kirjutab, et K-Supermarketi jaeketi Tampere poe juhataja käskis oma töötajatel müüa halvaks läinud toitu: säilivustähtaja ületanud kala pesti üle ja pandi uuesti müüki ning salatitesse lisati juba mädanenud muna. Töötajad tõid veel välja, et samuti pandi prügikastist leitud vana hakkliha tagasi müüki. Poe juhataja otsustas K-Supermarketis müüa ka kahtlase päritoluga seeni ja marju.

Lisaks on poekett sattunud ahistamisskandaali - väidetavalt on K-Supermarketi Tampere poes töötajad pidanud kannatama nende peale karjumist, alavääristamist ja ebasündsa sisuga sõnumeid. Seksuaalset ahistamist on raporteerinud juba kümme töötajat, kellest seitse on töölt juba lahkunud.

Poe juhataja ütles Aamulehtile, et tema eitab süüdistusi. Kuid K-Supermarketi poeketi esindaja sõnul otsustati skandaalne juhataja siiski vallandada. Asjaolusid uurivad täpsemalt kohalikud võimud ja ametiühing.

K-Supermarket kuulub K-grupi alla, kus lisaks on veel K-Citymarket, K-Market ja K-Extra poed. K-grupp omab 33% Soome toidu jaemüügi turust.