Turukaupu saab soetada astri.ee keskkonna kaudu ning Balti jaama turg lubab, et enne kell 17 tehtud tellimused toimetab kuller Tallinnas kohale juba mõne tunni jooksul. Hetkel on e-turu kaubavalik veel piiratud, aga lähiajal on lisandumas hulk uusi kauplejaid ning kaubavalik täieneb jooksvalt.

Balti jama turu turundus- ja kommunikatsioonijuht Liisel Vellendi lubab, et kõik hinnad on samad, mis päris turul ja toidu kvaliteedi ning puhtuse pärast muretsema ei pea.

Praegusel hetkel on e-turu kaudu võimalik osta näiteks Muhu Pagarite, Peetri Lõheäri, Oma Põrsa, Vahvlihaldjate, Juustukuningate, Eesti Andi ja teiste kauplejate tooteid.

E-turu kaupu saavad koju tellida Tallinna ning Tallinna lähiümbruse kliendid seitsmel päeval nädalas kella 10-21 (nädalavahetusel kell 10-17) ja kuller toimetab kauba kohale kliendi poolt valitud ajavahemikus. Kauba kohaletoimetamine maksab 3,90 € ja alates 39 € tellimuste puhul kohaletoimetamise tasu ei lisandu. Esimese nädala testperioodil on kohaletoimetamine tasuta.