“Go Bus plaanib liinil Tallinn-Tartu liinil sõitma hakata, kuna näeme, et nõudlus mugavate ja kiirete uute ühenduste vastu on olemas,” ütles Go Busi arendusjuht Kaur Sarv.

Go Busil on ambitsioonikas plaan pakkuda Tallinna ja Tartu vahel Eesti parimat liiniveoteenust ning selleks telliti Scanialt uhiuued kõikide mugavustega bussid.

Piletihind
Bussipilet hakkab uuel Go Busi liinil maksma 6-8 eurot. Konkurent Lux Expressi soodsaim võimalik täispilet maksab 5 eurot, Simple Expressil 3 eurot.

Kõikides bussides on laiad istmevahed. Samuti on bussid varustatud meediaserveritega, mis võimaldavad inimesel vaadata oma isikliku seadme abil filme, mängida mänge ja kasutada kiiret traadita internetti.

Bussipilet hakkab Go Busi uuel liinil maksma 6-8 eurot. Liin väljub kogu päeva jooksul nii Tallinnast kui ka Tartust veerand tundi enne täistundi.

“Esimene reis väljub kummastki linnast kell 6.45 ning viimane 20.45, samuti väljuvad bussid kõikidel vahepeale jäävatel kolmveerandtundidel,” märkis Kaur Sarv.

“Kokku on päeva jooksul kummaski suunas kavas 15 reisi ning kindlasti sobib teenus hästi nii tudengitele kui ka ärireisijatele, kes kahe linna vahel tihti sõidavad ja vajavad mugavat äraolemist ning kiiret internetiühendust.”

Tartus on võimalik bussidest maha minna Lõuna, Maarjamõisa ja Pauluse peatustes, Tartust Tallinnasse suunduv buss teeb korralise peatuse Tallinna lennujaamas. Tallinnast Tartusse sõitev buss lennujaamas ei peatu ning seetõttu kestab reis 2 tundi ja 25 minutit ehk viis minutit vähem kui teises suunas.