Delfi Kasuliku toimetusele kirjutas Raido, kel Euronicsi kohta rääkida ebameeldiv lugu. "18. oktoobril tellis naine Euronicsi e-poest Hooveri tolmukotid, kätte tahtsime saada neid Lasnamäe kauplusest. Kirjas oli, et tarne võtab aega kuni kolm tööpäeva," alustab ta.

"Aeg möödus, kuid kaup jäi tulemata. 12 päeva pärast helistasin Euronicsi infoliinile ja uurisin, millal kaup saabub," jätkab Raido. "Lubati tagasi helistada, mõni tund hiljem helistatigi ja lubati, et kahe-kolme päeva pärast on kaup poes olemas ja selgitati, et oli lihtsalt väike tehniline viperus."

Kaupa aga lubatud ajavahemikus ei tulnud. Raido helistas uuesti klienditeenindusse, kust lubati taaskord tagasi helistada, kuid seda ei tehtud.

Edasi läheb lugu Raido kirjeldatuna aina jaburamaks. "6. novembril helistasin uuesti ja tahtsin juhatajaga rääkida, kuna teenindajaga olin juba küllalt rääkinud," kirjeldab Raido. "Lubati, et juhataja helistab mulle tagasi, mida aga ei juhtunud."

"9. novembril helistas naine Euronicsi infoliinile ja soovis mõne ülemuse kontakti, sest netis on ainult infoliini number. Mitte ühtegi muud numbrit. Mitte ühtegi numbrit talle ei antud, vaid lubati kindlasti järgmine päev ühendust võtta. Mida pole loomulikult tänaseni tehtud."

Raido mure ei seisne ainult klienditeeninduse täitmata lubadustes, vaid ka selles, et tolmukotte pole. "Olen pidanud kolm korda tolmuimejakotti käsitsi tühjaks tegema väikesest august, ajab ikka vererõhu üles küll. Nii need asjad ei saa käia, et Eesti üks suurimaid elektroonikapoekette lihtsalt lollitab tavakodanikku," ütles ta

"Ajal mil riik promob kasutama rohkem e-teenuseid ja telekast vaatad ilusaid Euroonicsi reklaame, kui toredad ja kliendisõbralikud nad on," on Raido nördinud. "Mul kaob igasugune isu midagi e-poodidest tellida, sest kui sina jätad arve õigel ajal maksmata on küll viivis kohe seljas! Keegi pole suvatsenud vabandada ega midagi."

Kaup tuli lõpuks poodi 13. novembril, päev hiljem käis Raido ka sel järel. "Keegi ei vabandanud ka poes, soovisin rääkida juhatajaga aga teda ei olnud," kirjeldab ta poeskäiku.

Euronicsi kommunikatsioonijuht Kristjan Terase palub tavatult pikast tarneajast ja infosulust tulenenud ebamugavuste pärast vabandust. "Tegemist ei ole kindlasti tavapärase olukorraga ning meil on juhtunu pärast siiralt kahju. Oleme kliendi käest vabandust palunud ning andnud lubaduse juhtunust õppust võtta, et sarnaseid olukordi tulevikus vältida," ütles Terase.