Hansapost

Hansaposti tootevalikus on esindatud head erinevad kütteseadmed, mida vajad soovitud temperatuuri hoidmiseks. Valikus on puupliidid ja kaminad, radiaatorid, soojapuhurid ja kvaliteetsed õhksoojuspumbad. Soojuspumpade hinnad algavad alates 799 eurost! Paljudele mudelitele kehtiv tasuta paigaldus!

Kogu valikuga tutvu SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebikaubamajast leiad superhindadega stiilsed kaminad, puupliidid, radiaatorid ja õhksoojuspumbad. Hinnad on all kuni 42%.
Nanoboori küttekehadele kehtivad hetkel eriti head kampaaniahinnad. Seadmed on kiired, mugavad ja ökonoomsed ning neid on mugav kasutada igas ruumis.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

ATF Arvutisalong

Hea toaõhu kvaliteet algab hästi valitud kliimaseadmetest! ATF arvutisalongist leiad parima hinnaga kvaliteetsed õhuniisutajad alanud kütteperioodiks. Valikus on Stadleri, Adleri, Caso, Scarletti jt kaubamärkide tootevalik. Hinnad algavad alates 12.90 eurost!

Kogu valikuga tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebikaubamajas on käimas meeletud jõulueelsed soodusmüügid. Parimad õhuniisutajad, radiaatorid, tubased ilmajaamad ja teised kütteseadmed leiad lausa 58% soodsamalt. Selle jalgadele mõeldud infrapunasoojendi saad hetkel eriti hea hinnaga! Infrapunasoojendi on mõeldud jalgade soojendamiseks kodus või kontoris.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

RDE.EE

RDE.ee e-poest leiad parimad külma ja sooja auruga ultraheli õhuniisutajad ideaalse toakliima saavutamiseks. Valikus on Electroluxi, Sencori, Caso, Boneco jt kvaliteetsete kaubamärkide usaldusväärsed seadmed. Lisaks on lai valik soojapuhureid ja radiaatoreid väga heade hindadega!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.