Uued ja püsivalt soodsad hinnad hakkasid kõikides Prismades kehtima selle aasta algusest. Prisma ostuosakonna juhi Tõnis Tomingase sõnul soovib Prisma olla lastega perede jaoks kõige laiema sortimendiga kõige soodsam pood.

„Mähkmed ja beebitoit tähendavad noore pere jaoks püsivat ja suurt väljaminekut. Soovime anda oma väikese panuse selle nimel, et pered saaksid oma lapsele valida just need mähkmed, mis talle kõige paremini sobivad ning teha seda mõistliku hinnaga,“ ütles Tomingas. „Sõltuvalt paki senisest hinnast võib hinnavõit olla mõnekümnest sendist mitme euroni, mis mähkmete ostmise vajadust arvestades tekitab pere eelarvesse kindlasti olulist ruumi juurde.“

Mähkmete letil on igas Prismas vähemalt 89 erinevat toodet. Suuremates Prismades on valikus kuni 105 erinevat mähet 11 kaubamärgilt. Beebitoitude puhul on need numbrid vastavalt 197 toodet 23 kaubamärgilt. Kokku langetati hindasid 93 eri mähkmel kuni 28% ja 175 beebitoidul kuni 20%.

Prisma kommunikatsioonijuht Piret Lankots lisas, et kett soovib aidata just väikelastega peresid ja püsiv hindade langetamine neile olulistes tootekategooriates on järjekordne samm perede elu lihtsustamisel. Näiteks on Prisma peredele vastu tulnud poekeskkonna kohaldamisega – kõikides Prismades on lastele mõeldud karussellid, loodud eeliskassad ja jagatakse tasuta puuvilju.

„Oleme saanud klientidelt head tagasisidet ja soovime sellel aastal peresid aidata veel rohkemgi,“ sõnas Lankots. „Meie lai mähkmete ja beebitoitude sortiment tagab, et püsivalt soodsama lahenduse leiab iga pere. Parema hinna pärast ei pea pingsalt jälgima kampaaniaid, Prisma klient võib kindel olla, et soodne hind on püsiv.“

Ühtekokku pakub Prisma 105 erinevat mähet, 197 beebitoitu ja 29 piimasegu. Hinna langetamine ei puuduta kõiki sortimendis olevaid tooteid.

Vaata hindu enne ja pärast langetamist SIIT.