Delfi lugeja sõnul valitseb Tondi Selveri kaupluses kaos. "Ükski pult ei tööta ja enamik kassasid ka, keegi midagi ei tea ega ütle," kurdab ta.

Kliendid kurdavad ka Selveri Facebooki lehel. "Täna Tondi Selveris kahjuks totaalne segadus. Ükski kassa ei tööta mingi rikke tõttu, aga kliente, kes poodi sisenevad sellest ei informeerita," kirjutab üks klient.

"Teenindaja ütles mulle iseteeninduskassas, et tehniline rike ja maksta ei saa. Samuti ei teadnud ka kaua võiks rikke kõrvaldamine aega võtta, mis on igati mõistetav, aga miks te lasete kliendil kauba välja valida, kui pole selge millal kauba eest tasumine võimalik on?" küsib ta. "Mitte ühtegi korda ei kuulnud siseraadiost mingit vabandust ega hoiatust, et kassad ei tööta ja tasumine pole võimalik."

Selveri kommunikatsioonispetsialisti Karl-Villiam Vaseriku sõnul esines Tondi Selveris elektririke ja seetõttu ei olnud võimalik kasutada SelveEkspressi ega ka enamus tavalisi kassasid. "Seoses elektri kadumisega ei olnud võimalik klientide informeerimiseks kasutada ka siseraadiot, mis antud hetkel ei töötanud. Elektririke esines vahemikus kell 11:30-12:11 ja praeguseks on probleem kõrvaldatud. Vabandame kõikide klientide ees, kellele antud juhtum ebamugavusi valmistas."