Delfi lugeja sõnul käib Maximal kampaania Meie Eesti teemal, kus saab ostudega kaasa kleepse ja neid kleepida "Meie Eesti" raamatusse. "Kahjuks on aga need raamatud otsa saanud, aga nõudlus nende järele on suur. Miskipärast ei taha Maxima neid juurde teha. Kusagilt lugesin, et neid oli tehtud 30 000 tükki, seega vähe," räägib lugeja.

"Kleepse oleme kogunud, aga raamatust jäime ilma," nendib klient.

Maxima Eesti kommertsdirektori Kristina Mustonen toob näiteks, et tavapärane lasteraamatute trükiarv jääb tuhande eksemplari juurde. "„Meie Eesti“ trükitiraaž koos kordustrükiga on 33 000, millest esmatrükk oli 26 000 ja mis müüs läbi kolme nädalaga. Märtsi algul jõudis kauplustesse juba kordustrükk, mille kirjastusest tellisime," ütles Mustonen.

"Kleepsukogujate rõõmuks pikendasime kleebiste jagamist Maxima kauplustes 19. märtsini (kaasa arvatud) ja samuti uuendame kampaania lõpuni ehk esmaspäevani andmeid (v. a laupäeval ja pühapäeval), millistes kauplustes tegelusraamatuid leiab," sõnas ta.

Vaadates SIIT, mis poodides veel raamatuid leidub, siis näiteks Tallinna Maximates on kokku veel vaid 6 raamatut. Seega peavad huvilised kiirustama.

Kleepsude kogumine on osutunud niivõrd populaarseks, et Facebookis on loodud grupp "Maxima kleepsude kogujad", kus on hetkeseisuga 1200 liiget.