RDE.EE

Kevadmeeleolu saabub koos RDE veebikaubamajaga. Kampaania „Easter sale!" on viinud paljude koduelektroonika seadmete hinnad korralikku langusesse. Valikus on superhindadega tolmuimejad, triikimisseadmed, veekeetjad, telerid, külmikud ja paljud teised tooted. Tolmuimejate hinnad algavad alates 30.98 eurost. Valikus on Electroluxi, Daewoo, Boschi, Philipsi, Samsungi jt tuntud tootjate kaubavalik.
Selle Electroluxi tolmuimeja saad parima hinnaga just RDE veebipoest! Võimsa jõudluse taga peitub võimas SuperCyclone tsüklonitehnoloogia. Tolmuimejal on väga suur tolmukonteiner, mis imeb tolmu alati efektiivselt.

Kõik parimad pakkumised leiad SIIT.

1A.EE

SUUR lihavõtte allahindlus on alanud! Valikus on tuhanded hea hinnaga pakkumised tolmuimejatele, teleritele, veekeetjatele, nuti- ja arvutitoodetele jne. Kodutehnika hinnad on all kuni 80%. Selle Daewoo tolmuimeja saad parima hinnaga 1a.ee veebipoest valida siit.
Koduelektroonika valdkonnas ootab sind lai valik televiisoreid tuntud tootjatelt nagu Samsung, LG, Philips, Sony, Hitachi, Thomson, Panasonic, Telefunken, Skymaster, Hyundai jpt.
Selle populaarse JVC 32 tollise Smart teleri saad parima hinnaga siit. Telerite hinnad algavad alates 93 eurost! Valikuga tutvu SIIT.

Kampaania toodetele kehtib TASUTA tarne koodiga "EASTER"!

Kõik superhinnaga kodumasinad leiad SIIT.

Kaup24

Valmistu lihavõttepühadeks kergema vaeva ja väiksemate kulutustega! Kaup24 veebikaubamajas on suur „Kevade kampaania!". Valikus on suur ja väike kodutehnika, televiisorid, nutiseadmed, kodukaubad ja paljud teised head pakkumised. Hinnad on all kuni 80%.

Samsungi 40 tollise teleri saad SUPERHINNAGA valida siit. Telerite hinnad on all kuni 53%. Valikuga tutvu SIIT.

Kõik kodumasinate pakkumised leiad SIIT.

Hansapost

Hansaposti kevade hitid on kohal! Valikus on sajad head pakkumised kodumasinatele ja -elektroonika pakkumistele kuni 82% soodsamate hindadega. TOP brändide kvaliteetsed telerid saad valida 40% soodustusega. Valikus on Philipsi, LG, Samsungi, Panasonicu jt parimad mudelid. Uus teler vali siit!

Kõik head pakkumised leiad SIIT.