Kasuliku lugeja sõnul ostis ta 31. märtsil Tartu Veeriku Selverist Eesti Leivatööstuse rukkileiva, kuid õhtul kodus pakki lahti tehes tabas teda üllatus. Samal päeval tehtud fotost nähtub, et leiva peal on veidrad punased plekid.

"Täpselt ei saagi aru, mis sellel leival viga on, aga süüa seda ilmselgelt ei tihka," märkis lugeja.

Selver edastas Kasulikule Eesti Leivatööstuse esindaja kommentaari, kes vabandab kliendi ees, et temani on jõudnud üleminekuleib. "See tähendab, et olete saanud Pärnu rukkileiva ning punase peediga terviseleiva seguleiba," ütles firma esindaja.

"Erinevate leibade järjestikusel tootmisel tekib mingis osas üleminekuleiba/praaki, kus üks leivasort seguneb teisega. Alati korjame sellise praagi kindlas mahus välja, kuid arvatavasti on olnud üleminekuleiva maht sellel korral suurem," selgitas esindaja.

"Oleme vaadanud tootmisprotsessi üle, et selliseid probleeme enam ei esineks," lisas ta.

Seega oleks leib kõlvanud süüa küll.