Kõige rohkem raha kulub neil, kes võtavad sammud Rimi kauplusesse. Rimis maksab sel kuul Kasuliku ostukorv pea 70 eurot, kuid jääb mõned sendid ümmargusele summale siiski alla.

Üleüldises plaanis pole möödunud kuuga võrreldes väga suuri muutusi ostukorvis täheldada: hinnad on stabiilselt samal kohal püsinud, kuigi praegu on mitmes poes käimas kampaaniapäevad - Selveris on Laadapäevad, Prismas Osta Ära!, Maximas mitmed sooduspakkumised ning Rimis Tudish Piip.

See näitab, et kampaaniapäevad ei langeta tingimata hindu toodetele, mis on meie ostukorvi valitud.

Kui möödunud kuul kirjutasime ka sellest, et munahinnad on aina tõusuteel, siis nüüd on need möödunud kuuga samale tasemel püsima jäänud. Soodsaim on Eggo L-suuruses 10 muna karp Selveris, kus selle ka ilma Partnerkaardita 99 sendi eest kätte saab.

Langenud on avokaado ja bataadi hind. Prismas saab maguskartulit osta koguni kilohinnaga 99 senti. Avokaado on praegu eriti soodne Grossi Toidukaupades makstes 2,74 kilo eest.

Kes presskannukohvi armastab, siis Pauligi Classic on hetkel Maximas eriti hea hinnaga: 3,19 eurot. Samal ajal tuleb Coopi Maksimarketis sama kohvipaki eest välja käia 4,69 eurot.

Vaata lähemalt toodete kaupa, kuidas hinnad kauplustes praegu erinevad.