„Miks on meie ainus premium-taksofirma Tallink Takso oma autopargis varem kasutusel olnud B-klassi Mercedese ja Audi A6-d üksteise järel välja vahetanud Škoda Octaviate vastu? Seda enam, et sama automudel on kasutusel pea kõikides odavamates taksofirmades, ka näiteks Taxify rendiautod on Škodad. Praegu on Tallink Takso puhul igatahes palju näha Škoda Octavia Combit ja paljud autod pole ka kollast värvi. Märkimata ei saa jätta ka seda, et hinnad on Tallink Taksos endiselt premium-tasemel," kirjutas nördinud taksofirma klient.

Vastab AS Tallink Takso juhatuse liige Tõnu Uusmaa.

Tallink Takso sõidab kõige uuemate, vaid keskmiselt aasta vanuste autodega - me tegeleme igapäevaselt oma autopargi uuendamisega. Poolteist aastat tagasi soetasime esimese suurema taksofirmana maagaasil sõitvad taksod, need on end hästi õigustanud ja seepärast ostame uusi juurde, eesmärgiga viia vähemalt kuuendik meie kahesajast taksost sel aastal maagaasile.

Takso sõiduk sõidab ühe ööpäevaga linnas maha sadu kilomeetreid, maagaasil sõitev takso teeb seda linnaõhku ja keskkonda säästvalt. Maagaasi sõiduk on tavaliselt küll mõnevõrra kallim, kuid maagaas on seevastu kütusena odavam. Sõiduk ise on vaikne ja ruumiks.

Tallink Takso algusaegade Audi A6-d