8. Katkine taksomeeter

Seda trikki kasutavad taksojuhid tihti lennujaamade või rongijaamade lähedal, kuid siiski mitte ainult. Ettevaatlik tuleb olla ka mujal. Skeem näeb välja peamiselt nii: Istud taksosse, juht hakkab sõitma ja järsku teatab, et see sõit läheb maksma teatud summa. Tavaliselt kordi ja kordi suurema kui taksomeeter seda näitaks. Seega tasub alati enne selgeks teha, kas ja kuidas sõitu arvestatakse.

7. Suletud või täis hotellid

Taaskord on see petuskeem väga tavaline just taksojuhtide seas. Teel hotelli teatab juht, et see hotell on kas hetkel suletud või täis või lihtsalt väga kehv. Lahke inimene nagu ta on, lubab ta sind viia suuremasse, paremasse ja odavamasse kohta öömajale. Muidugi osutub see hotell just kordades kallimaks, kuid taksojuht saab selle eest kena kopika.

6. Suletud vaatamisväärsused

Sellist trikki kasutatakse peamiselt suurte turistiatraktsioonide nagu DisneyWorld või Eiffeli torn juures. Mõni kohalik ja juhtumisi perfektset inglise keelt rääkiv inimene üritab turistile lähenedes selgeks teha, et täna juhtub olema just selline tähtede seis, et Eiffeli torni mitte kuidagi ei pääse. Olgu selleks mõni püha, millest mitte keegi kunagi midagi kuulnud pole või lihtsalt eriline päev. Kuid ei tasu muretseda. Nimelt teab kohalik veel palju põnevamaid kohti, erilisi poode ja nurgataguseid, mis vaid täna avatud on! Muidugi kuuluvad need tema vennale, hinnad on kolmekordsed ja kaup, mida seal müüakse täielik praht.

Edasi vaata juba videost!